Надію Волкову Нагороджено CCBE Human Rights Award 2022

15.12.2022

Рада адвокатів та юридичних товариств Європи нагородила Надію Волкову в рамках Human Rights Award 2022!

Сьогодні відбулась церемонія нагородження Human Rights Award 2022 від CCBE - Council of Bars and Law Societies of Europe, яку здобула директорка Ukrainian Legal Advisory Group Надія Волкова!

У свої промові під час нагородження вона, з-поміж іншого, зазначила:
“Я хочу присвятити цю нагороду всім тим, хто вижив та вирішив довірити мені та моїй команді в ULAG боротьбу за свої права, за свободу, за свою ідентичність як представників  української нації. Стати на цей шлях юридичних баталій – важко, я захоплююся їхньою силою, сміливістю та рішучістю.
І вважаю своїм обов’язком як адвоката з прав людини їм, переконавшись, що вони здобудуть правосуддя, повернуть свою гідність і отримують сили і далі жити і будувати українську націю, навіть якщо інші говорять і роблять все, щоб її не було.”

unknown.jpg

CCBE зазначає, що “Надія Волкова продемонструвала послідовне прагнення до забезпечення правосуддя для тих, хто постраждав від злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту, і засвідчила свою відданість дотриманню верховенства права, особливо в часи невизначеності та потрясінь.” 

Пишаємось Надією та дякуємо CCBE за заслужене відзначення її зусиль і роботи! А також вітаємо Національну асоціацію адвокатів України, співлауреатів нагороди!




фото: CCBE